София,
06
декември
2017
|
23:00
Europe/Amsterdam

VELUX онлайн калкулатор вече по-достъпен от всякога!

Нов онлайн ценови калкулатор за бързо и лесно получаване на оферта

VELUX+%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80

VELUX он-лайн калкулаторът ни вече е достъпен за всички покривни прозорци VELUX от серия Стандарт, Стандарт Плюс и Премиум. Всички наши клиенти могат сами да проверят цените на нашите продукти бързо, лесно и удобно – само с няколко кликвания.

Стъпките, които трябва да бъдат следвани са лесни и са описани в самия калкулатор – избирате начин на управление на прозореца – горно или долно, вътрешно покритие – естествена дървесина с лак или бял полиуретан, избирате серия Стандарт, Стандарт Плюс или Премиум, покривен материал и размер на прозореца. С 5 стъпки можете да видите цената на избрания от вас продукт.

Калкулаторът е разработен, така че да бъде интерактивен и схематичен, но в същото време доста описателен и обяснителен, така, че да елиминира всички възможни затруднения в избора на продукт. Всеки един съставен етап до достигането до крайната цел и всеки един елемент от покривния прозорец, е визуализиран, добавили сме снимки и изображения, които показват ясно какво точно трябва да изберете и по този начин сме постигнали за още по-голямо улеснение при работата с него.

След завършване на 5-те стъпки, и избирането на конкретен продукт, в лявата част на екрана ще се появи цената на продукта и на обшивката, която е задължителен елемент при монтажа и част от покривния прозорец. Освен това можете да изберете и допълнителните елементи – изолационен комплект, затъмнителна щора и външен сенник.

С това вече имате готова ценова оферта, която можете да отпечатате на хартия и да занесете на дистрибутора, от който планирате да направите покупка. А ако все още не сте избрали дистрибутор, то не се безпокойте – погрижили сме се и за това. С още няколко кликвания ще ви насочим към нашите дистрибутори, с които работим. 

 

 

За VELUX групата

В продължение на 75 години VELUX Груп създава по-добри условия на живот за хората по целия свят. Извличаме максимума от дневната светлина и свежия въздух през покрива. Нашата продуктова гама включва покривни прозорци, както и набор от декоративни и слънцезащитни продукти, ролетни щори, инсталационни решения и интелигентни системи за домашна автоматизация. Тези продукти помагат да се осигури здравословен и устойчив вътрешен климат за работа и учене, за игра и забавление. Ние оперираме на глобално ниво – с производствени и търговски дружества в повече от 40 държави и около 9500 служители. VELUX Груп е собственост на VKR Холдинг, дружество с ограничена отговорност, изцяло притежавано от семейство, притежаващо дружества с нестопанска цел. През 2016 г. VKR холдингът има общо приходи в размер на 2,4 млрд. Евро, като 155 млн. Евро са дарени за различни благотворителни цели. За повече информация, посетете velux.bg