25
септември
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

ВЕЛУКС България с нова Есенна кампания

Кампания Есен 2013 на ВЕЛУКС България. Получавате подарък: 50 лв от цената на монтажа при покупка на комплексно решение ВЕЛУКС. 

Есента идва с приятно разхлаждане. Постепенно всички се прибираме от годишните си отпуски, летните си къщи или работни места се подготвяме за по-студените месеци. Време е да довършим започнатия ремонт и да се погрижим за най-важната част от къщата – покрива.

За пореден път ВЕЛУКС България има предложение за клиентите си: Есенна кампания в периода октомври-ноември 2013 г., която насочва вниманието към Комплексните решения – удобният начин за закупуване на продукти ВЕЛУКС.

Този път подаряваме възможност за професионален монтаж.

От 1. Октомври до 30. Ноември, при поръчка на Комплексно решение, получавате подарък: 50 лв от цената на монтажа!

VOUCHER FOR WEB.jpg

ВЕЛУКС препоръчва комплексните решения ​

Комплексни решения ВЕЛУКС включват:

- покривен прозорец за светлина и проветрение

- алуминиева обшивка за сигурна връзка с покрива

- термоизолационен комплект за 10 години гаранция

- вътрешна щора, външна щора, сенник или комарник​​

За всяко поръчано Комплексно решение, ВЕЛУКС България ще издава ваучер на стойност 50 лв. При предоставяне на ваучера на монтажник на ВЕЛУКС, клиентът следва да получи 50 лв. намаление от оферираната стойност на монтажа.

Цената на монтажа е индивидуална за всеки отделен случай и се определя от монтажник на ВЕЛУКС по време на оглед или предварителен разговор. Ваучерът може да се използва до края на 2013 г.

Списъци с утвърдени партньори – дистрибутори и монтажници на ВЕЛУКС