19
септември
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

ВИКТОРИЯ ВОЛЕЙ с номинация за награда на 2013 CEV VELUX Евроволей

VELUX Group основен спонсор на Европейското първенство по волейбол за мъже, което започва утре, 20.09.2013 г. в Дания и Полша. 

За Виктория Волей ще има и още нещо, към което да се стремят по време на 2013 CEV VELUX Европейско първенство по волейбол – мъже, финален кръг, освен победата. Клубът е номиниран за наградата VELUX Serve Ace заради изключителната му работа за младежкия спорт и феърплея. Има само един начин момчетата да спечелят наградата – като получат гласове от феновете!

От 20 до 29 септември 2013 г., най-добрите европейски волейболисти ще играят мачовете си от първенството в Дания и Полша. И за да добави още нещо към страхотния финал, спонсорът VELUX обеща да даде 15 евро на всеки сервис ас по време на турнира! Крайната събрана сума ще бъде разделена между три Европейски клуба, номинирани от националните федерации, заради изключителната им роля за феърплея във волейбола.

Номинация от федерацията, награда от феновете

Българската федерация номинира Виктория Волей, заради подкрепата и развитието на волейбола сред младите. Младежите винаги показват перфектен феърплей и така служат за пример за останалите български клубове.

Победителите от играта ще бъдат определени от феновете, които могат да дадат гласа си на www.velux.com/win.

Победител във феърплей състезанието ще е отборът с най-много гласове преди 18:00 в неделя, 29.09.2013 г. Той ще получи 50% от събраната сума, вторият отбор ще получи 35%, а третият – 15%. Тези пари ще бъдат вложени в бъдещото развитие и работа на клубовете в посока феърплей.

Почти 300 сервис аса през 2011!

През шампионата през 2011, волейболистите от 16-те отбора направиха общо 299 сервис аса, в следствие на което клубовете спечелиха почти 4,500 евро.

Феновете могат да спечелят фланелка с автограф

Докато гласуват за един от отборите, феновете могат да участват също и за награда – фланелка с автограф от любимия им отбор. Победителят ще бъде обявен на 3.10.2013 г.

Вижте повече за конкурса и играта на www.velux.com/win.

Факти за 2013 CEV VELUX Европейско първенство по волейбол  мъже, финален кръг

​​​· Мачовете ще се играят в Полша и Дания· ​В момента Сърбия е Европейски, а Русия – Олимпийски шампион· Мачовете от група D между Русия, Германия, Чехия и България ще се играят в Гдиня, Полша· Вижте повече за 2013 CEV VELUX Европейско първенство по волейбол на cev.lu и eurovolley2013.dk.

Информация за Групата VELUX

Групата VELUX създава по-добра жизнена среда, като внася дневна светлина и свеж въздух през покрива. Продуктовата програма на VELUX включва широк спектър от покривни и тавански прозорци, както и решения за плосък покрив. Групата предлага и много видове слънцезащитни продукти и продукти за декорация, инсталационни продукти, ролетни щори, продукти с дистанционно управление и соларни панели за вграждане в покрива. Групата VELUX, която има производствени компании в 11 държави и търговски дружества в близо 40 страни, представлява една от най-силните марки в глобалния сектор за строителни материали и продуктите й се продават в по-голямата част от света. Около 10 000 души работят за Групата VELUX, която е собственост на VKR Holding A/S, акционерно дружество, чийто капитал изцяло принадлежи на фондации и една фамилия. За повече информация, моля посетете www.velux.com.

​​