26
септември
2019
|
17:21
Europe/Amsterdam

Моята къща с VELUX 2019 - победителят

Конкурсът приключи с единодушно избран победител

Приключи третото издание на конкурса на ВЕЛУКС България с използване на покривни прозорци – Моята къща с VELUX 2019.

 

Благодарим на всички, които ни изпратиха своите впечатляващи проекти и участваха в надпреварата, както и на всички, чиито проекти не бяха допуснати да втори етап.

Благодарим на Фейсбук феновете ни, които гласуваха усилено за своите любими обекти на втория етап от конкурса и ги изпратиха на финал.

Благодарим и на журито, което оцени 10-те проекта на финалния етап. За първи път и тримата членове на журито са избрали един и същи обект за свой фаворит, в резултат на което той спечели нашата награда.

 

Вижте още веднъж всички участващи проекти:

 

Можете да разгледате подробно резултатите от гласуването на журито тук.

Шаблон

За VELUX групата

В продължение на 75 години VELUX Груп създава по-добри условия на живот за хората по целия свят. Извличаме максимума от дневната светлина и свежия въздух през покрива. Нашата продуктова гама включва покривни прозорци, както и набор от декоративни и слънцезащитни продукти, ролетни щори, инсталационни решения и интелигентни системи за домашна автоматизация. Тези продукти помагат да се осигури здравословен и устойчив вътрешен климат за работа и учене, за игра и забавление. Ние оперираме на глобално ниво – с производствени и търговски дружества в повече от 40 държави и около 9500 служители. VELUX Груп е собственост на VKR Холдинг, дружество с ограничена отговорност, изцяло притежавано от семейство, притежаващо дружества с нестопанска цел. През 2016 г. VKR холдингът има общо приходи в размер на 2,4 млрд. Евро, като 155 млн. Евро са дарени за различни благотворителни цели. За повече информация, посетете velux.bg