18
април
2011
|
01:00
Europe/Amsterdam

Награди в анкета за архитекти по повод общото събрание на КАБ

Тази година ВЕЛУКС България ще участва в Общото годишно събрание на Камарата на Архитектите на 28-29 април във Варна. 

 КАБ  

На сайта на КАБ можете да попълните и анкета от ВЕЛУКС България(www.kab.bg). Всички, попълнили анкетата, ще участват в теглене за три награди. Победителите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на втория ден от обчото събрание на КАБ.

 ВЕЛУКС на Общото събрание на КАБ  

По време на събитието, във фиоайето на хотела, фирмата ще представи и иновативните решения на групата VELUX за създаване на по-добра среда на живот с естествена светлина и свеж въздух под покрива. Подготвяме интерактивни материали на интересни Европейски проекти на VELUX Group за активната къща и за насърчаване използването на дневната светлина в архитектурата.

От февруари 2011г., продуктовата програма на ВЕЛУКС България се допълва от покривни прозорци за плоски покриви, димоотвеждащи системи за плоски покриви, нови нискоемисионни стъклопакети, разширен диапазон на продуктови размери, и други.

 

Специализираните материали за архитекти от ВЕЛУКС България ще раздава на своя демонстрационен щанд по време на цялото събитие. Ахитекти и строители ще могат да донесат свои проекти и да ги обсъдят с представители от фирмата.