02
декември
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

Още една Международна награда от VELUX: VIDA 2014

До 31. декември 2013 г. можете да се регистрирате за Международната ВЕЛУКС награда за дизайн VIDA 2014 (VELUX International Design Award) 

Към сайта на VIDA 2014Създайте щорите на бъдещето

С темата си "Иновация чрез експеримент"​ Международната ВЕЛУКС награда за дизайн VIDA 2014 поставя предизвикателство пред студентите по дизайн да създадат бъдещите щори за покривни прозорци.

Международно признато жури 

Наградата мотивира студентите да вкарат в действие своята изобретателност и им предлага възможност да бъдат публично признати от жури​, състоящо се от световно признати дизайнери.

Тенденциите и талантите на бъдещето 

Зад инициативата стои VELUX групата, с цел да даде поле за изява на потенциалните творци, да набележи бъдещите модни тенденции и да почерпи вдъхновение за бъдещо продуктово развитие.

> Прочетете повече

Регистрация за IVA 2014

За да участват в конкурса за наградата, студентите трябва да се регистрират. Регистрацията се извършва до 31 декември 2013 г., онлайн на адрес: www.designaward.velux.com/about/registration_and_submission ​

В университетите в България, в които се преподава дизайн, вече има преподаватели, запознати с конкурса и процедурата за кандидатстване. Надяваме се, че ще има участници, които достойно да представят нашата страна!

За повече информация относно участие в конкурса, можете да се свържете и с нас на bulgaria@velux.com.

​​