05
ноември
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

Парти с покривни прозорци? Защо не!

През изминалата седмица ВЕЛУКС България организира парти-представяне на покривни прозорци в дома на семейство Стойчеви в Долна баня. 

Владимир Владимиров, регионален мениджър и маркетинг координатор във ВЕЛУКС България, представи изделието покривни прозорци, разказа за традицията и качеството на покривни прозорци с марката ВЕЛУКС. Владимиров показа снимки от 'преди' и 'след' поставянето на покривни прозорци, като разликата в жилището на семейство Стойчеви, светлината и свежия въздух под прозорците ВЕЛУКС, впечатли всички присъстващи. Разгледайте пълната галерия преди/след покривните прозорци ВЕЛУКС.

Елина Ангелова, мениджър работа с клиенти и логистика във ВЕЛУКС България, показа как се използват затъмнителните щори ВЕЛУКС и сенникът ВЕЛУКС, поставени върху прозорците. Ангелова обясни и как да изберем какви щори ВЕЛУКС са най-подходящи за помещенията и функцията, която ни трябва. Всички следяха с интерес презентациите - дори и най-малките слушатели. Те, разбира се, се зарадваха най-много на почерпките и всички подаръци от ВЕЛУКС.