08
ноември
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

Победител в игра с награда ВЕЛУКС

Представител на фирма ВЕЛУКС разговаря с победителката в играта на Energy къща - Паула Беличовска. Играта е съвместно организирана от Сдружение топливо, Радио NRJ и фирма ВЕЛУКС. 

Победителката получава награда ВЕЛУКС комплект състоящ се от покривен прозорец, обшивка, сенник, 10 години пълна гаранция от ВЕЛУКС и безплатен монтаж.

DSC_3748.jpgЗдравейте, Паула. Откъде научихте за играта на Energy къща?- За играта на Energy къща и наградата, която фирма Велукс предоставя, научих от радио NRJ. Новината за играта ме завари докато шофирам. Идеята много ми допадна и не се поколебах нито за минута да си пробвам късмета.

Това означава, че решението да вземете участие сте взели в момента, в който сте разбрали за играта. Обсъдихте ли тази идея с някого?- Бях доста впечатлена от рекламата за играта и решението за участие дойде моментално и спонтанно. Обсъдих идеята с баба, с помощта на която се регистрирах.

Как разбрахте, че сте победител именно Вие сте победителя в играта?- Новината за това, че съм победител в играта на Energy къща беше споделена във Facebook. Оттам разбрах и много се зарадвах.

VELUX_suvmestno_s_Energy_kushta.jpg

Сега, с наградата, която спечелихте, а именно новия покривен прозорец ВЕЛУКС, за какво смятате да използвате таванското помещение?

- В момента тавана е необитаемо помещение, което ползваме за складиране на неизползвани и ненужни вещи. Имахме нужда от подновяване и ремонт, тъй като преди години тавана беше разбит, а отскоро започна и да тече. За вбъдеще имаме намерение да го обновим съвсем и да го направим студио, в което би било чудесно да се живее. С наградата вече сме една стъпка напред, остава още малко.

До мометна на спечелването на наградата марка ВЕЛУКС беше ли Ви позната?

- Знаехме за фирма Велукс, да. Съседът ни по таван има покривни прозорци ВЕЛУКС, от където знаем за фирмата и нейните продукти.

vruchvane_nagrada_VELUX.jpg

Имахте ли идея преди да спечелите наградата да закупите ВЕЛУКС продукт?

- Да. От известно време с баба ми коментирахме, че ни е нужен покривен прозорец, за да овладеем течовете на тавана, а и да го обновим и освежим. Марката на прозореца със сигурност щеше да бъде ВЕЛУКС, тъй като сме чували само добри отзиви за тях, а и имаме реален пример от съседа ни. На практика, наградата дойде в най-точния момент с най-точния продукт.

 pobeditel_nagrada_VELUX.jpg

Снимки от тавана на победителката преди и след спечелването и поставянето на награда ВЕЛУКС. 

Snimka_Predi_predi_nagrada_VELUX.JPG Snimka_Sled_nagrada_VELUX.jpg