10
май
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

Получавате 10% отстъпка!

През май и юни ще получите 10% отстъпка за всички модели, цветове и размери щори и сенници ВЕЛУКС! 

Предстоящите летни месеци представляват сериозно изпитание пред климатиците и електрическите мрежи на сградите. На покрива горещините са особено осезаеми, но покривните прозорци ВЕЛУКС могат да ви помогнат да получите не само светлината и свежия въздух, който ви трябва в жилището, но и да защитите дома си от горещината и нежелано слънце в следобедните или вечерни часове.

Oригиналнитe щори и сенници ВЕЛУКС, с по-тънки профили, патентован механизъм за навиване, уникален дизайн и много цветове, които запазват своя блясък дълги години, Ви осигуряват комфорта на живот през летните месеци.

Kакто с покривните прозорци ВЕЛУКС, така и при щорите получавате най-висококачествени продукти с максимално дълъг живот. Направете своя избор от всички видове щори ВЕЛУКС с различни функции и цветове тук.

Продукти с марка ВЕЛУКС можете да закупите от по-добрите складове за строителни матeриали и строителни хипермаркети в цялата страна (изтеглете списък тук). През май и юни ще получите 10% отстъпка за всички модели, цветове и размери щори и сенници ВЕЛУКС!