16
ноември
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

Семинар пожарна безпасност с участието на ВЕЛУКС

На 10 ноември 2010г в Централен дом на архитекта, ВЕЛУКС България участва в семинар на тема новите Европейски норми за противопожарна безопасност. 

Камарата на архитектите в България - Регионална колегия София град беше организатор на семинара, в който експерти по пожарна безопасност отговориха на въпроси от архитекти, свързани с новите наредби и изисквания.

Системи за отвеждане на дим и топлина от ВЕЛУКССлед дискусията Владимир Владимиров, Маркетинг Координатор и Регионален Мениджър във ВЕЛУКС България, представи пред архитектите системата за отвеждане на дим и топлина от VELUX. След края на презентацията бяха раздадени материали за продуктите, с които ВЕЛУКС помага на архитектите да изпълнят всички нови Европейски изисквания за пожарна безопасност в своите сгради.

Системи за отвеждане на дим и топлина от ВЕЛУКСАко желаете да получите тези материали, или не сте успели да присъствате на семинара и желаете да получите по имейл презентацията, моля попълнете формата за контакт с ВЕЛУКС. Представител на фирмата ще се свърже с Вас.