София,
28
февруари
2017
|
23:00
Europe/Amsterdam

Създай своята къща с VELUX и спечели до 10 000 лв.

Конкурс за фамилни къщи с използване на покривни прозорци

Създай своята къща с VELUX 2017

В процес си на строеж или ремонт на къща? Мечтаеш да изградиш светъл, комфортен и уютен дом? Включи се в нашия Конкурс сега! Изпрати ни готов проект на твоята новострояща се къща или ремонт на настоящата с включени покривни прозорци в чертежа и може да спечелиш проектираните VELUX продукти на стойност до 10 000 лв. с ДДС. Ако в проекта няма планирани покривни прозорци, нашите архитекти са на разположение за всякакъв тип безплатни консултации и съвети.

Конкурсът ще се проведе в 4 етапа:

01.03 – 30.06.2017 – подаване на документи

01.07 – 31.07.2017 - оценка на журито и обявяване на полуфиналистите;

01.08 – 20.08.2017 - онлайн гласуване във Фейсбук страницата на ВЕЛУКС България ЕООД www.facebook.com/VELUX.bg

21.08 обявяване на победителя

НАГРАДАТА: Най-добрият проект, който ще се избере чрез гласуване на жури и он-лайн гласуване на потребителите ще спечели проектираните покривни прозорци или други продукти VELUX, на стойност до 10 000 лв. с ДДС. Участието в Конкурса не е обвързано с покупка на продукт, предлаган от организатора ВЕЛУКС България ЕООД.

ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ:

За новострояща се къща: ситуация, план етаж, план покрив, детайл покрив, разрез, фасади и визуализации. Обхватът на изпратените документи трябва да представя проекта във вид достатъчен за неговото разбиране, като минимумът е да ни изпратите разпределение на последния етаж, с указано местоположението на отворите в покрива в хоризонтална проекция, и разрез, показващ местоположението на отворите в покрива във вертикална проекция.

За реконструкция, разширение или рехабилитация задължително условие е да се предоставят архитектурно заснемане за сградата и актуална снимка на обекта, към датата на подаване на документи.

Пълните условия на Конкурса можеш да намериш на нашата страница velux.bg/конкурс или във Фейсбук.

 

За VELUX групата

В продължение на 75 години VELUX Груп създава по-добри условия на живот за хората по целия свят. Извличаме максимума от дневната светлина и свежия въздух през покрива. Нашата продуктова гама включва покривни прозорци, както и набор от декоративни и слънцезащитни продукти, ролетни щори, инсталационни решения и интелигентни системи за домашна автоматизация. Тези продукти помагат да се осигури здравословен и устойчив вътрешен климат за работа и учене, за игра и забавление. Ние оперираме на глобално ниво – с производствени и търговски дружества в повече от 40 държави и около 9500 служители. VELUX Груп е собственост на VKR Холдинг, дружество с ограничена отговорност, изцяло притежавано от семейство, притежаващо дружества с нестопанска цел. През 2016 г. VKR холдингът има общо приходи в размер на 2,4 млрд. Евро, като 155 млн. Евро са дарени за различни благотворителни цели. За повече информация, посетете velux.bg