30
август
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

Model Home 2020 на VELUX е избрана за един от 100-те най-устойчиви проекта в света

Проектът Model Home 2020, създаден от VELUX Group, бе избран заради своя принос към устойчивата архитектура на бъдещето. Проектът бе включен в новосъздадения лист, Sustainia100, 100-те най-устойчиви проекта в света. 

 

Повече за Sustainia и Sustainia100 можете да прочетете на: http://www.sustainia.me/solutions/ и за VELUX Model Home 2020 на: http://www.velux.com/sustainable_living/model_home_2020?cache=0.

За VELUX GroupVELUX Group създава по-добра жизнена среда с дневна светлина и свеж въздух в поемщенията под покрива. Продуктовата програма на VELUX съдържа широк спектър от покривни прозорци, както и решения за плосък покрив. Групата произвежда също и много модели слънцезащитни и продукти за декорация, инсталационни продукти, ролетни щори, продукти с дистанционно управление и соларни панели за вграждане в покрива. VELUX Group, която има производствени компании в 11 страни и търговски компании в близо 40 страни, представлява една от най-силните марки в сектора за строителни материали в повечето части на Света. За VELUX Group работят около 10,000 души и компанията е собственост на VKR Holding A/S, компания, притежавана от фондации и семейство. За повече детайли, моля посетете www.velux.com