01
април
2014
|
01:00
Europe/Amsterdam

VELUX Ново Поколение!

Нова, усъвършенствана продуктова програма покривни прозорци VELUX, наречена Ново Поколение! 

VELUX представя Ново Поколение покривни прозорци – идеални за всеки бюджет и всяка стая

119174-01-XXL.jpg

- Подобрен дизайн, благодарение на който покривният прозорец изглежда модерен и елегантен във всяка стая.

- Увеличена площ на стъклопакета, до 10%, за да влиза повече дневна светлина и безплатна топлина от слънцето.

- Усъвършенствани изолационни качества на прозорците, което ще доведе до по-ниски разходи за отопление и намален разход на енергия.

VELUX предлага на клиентите си, като купуват покривни прозорци VELUX от новото покол

ение.

Новото поколение покривни прозорци VELUX се предлага в България в седем различни модела, групирани в три ценови серии – Стандарт, Стандарт Плюс и Премиум, което го прави най-разнообразната продуктова гама в цялата над 70-годишна история на Група

та.

Стандарт – страхотно качество на добр

а цена

Новата продуктова програма стартира със серията Стандарт, която представлява подобрена версия на най-популярния модел в България - GZL.

Нова

та серия Стандарт на покривни прозорци VELUX се предлагакакто с уникалната за VELUX горна дръжка, така и с алтернативната долна дръжка за управление, така че GZL да пасва перфектно в почти всяко подпокривно пространство. И в двата случая новият покривен прозорец има нова, усъвършенствана вентилационна система, която освежава въздуха в стаята и при затворен прозорец. Вграденият филтър задържа насекомите и праха навън. Освен всичко това, моделът с горно управление вече може да бъде надграден с електрическо управление

.

 Как да изберете между горна и долна дръжка? Вижте тук.​ 

Стандарт Плюс – допълнителни екстри

Сери

ята Стандарт Плюс на покривни прозорци VELUX включва съвсем новия моделGLL, който също има опция за избор между горно и долно управление. Освен него, в серия Стандарт Плюс с горно управление има и вариант без нужда от никаква поддръжка – GLU, още един нов модел. Той представлява сърцевина от дърво, залято с водоустойчиво полиуретаново покритие, което го прави идеален за поставяне в стаи с по-висока степен на влажност, като бани и кухни.

Те притежават всички предимства на Стандарт, плюс още няколко в допълнение. Благодарение на ново уплътнение около крилото и уникалната термо технология VELUX ThermoTechnology™, серия Стандарт Плюс предлага още по-добра изолация. Освен това има ламинирано вътрешно стъкло, което не само че повишава сигурността, но също така и намалява в известна степен шума от дъжд и други външни шумове.

 Премиум – покривни прозорци без компромис

С всички характеристики на серия Стандарт Плюс и много още в допълнение, клиентите, които търсят най-доброто качество ще го открият в серията Премиум на покривни прозорци VELUX.

VELUX GPL/GPU е подобрен модел едновременно с горно и долно управление – има двойна функция, тъй като се отваря на горна ос за панорамна гледка и на централна ос за почистване.

А GGL/GGU INTEGRA® е оборудван заводски с дистанционно управление за максимален комфорт. Новото, уникално VELUX INTEGRA® дистанционно управление e със сензорен екран (тъч-скрийн). То позволява да се управлява прозорецът от всяко място в къщата, а датчикът за дъжд го затваря автоматично, щом започне да вали. И двата модела са с подобрена степен на шумоизолация и оптимизирана енергийна ефективност, благодарение на тройния си стъклопакет.

 Вижте повече за характеристиките на прозорци Ново Поколение тук. ​

Очаквайте още новости в продуктовата програма на VELUX!